Consumul de apă din reţea, la Aninoasa, interzis în continuare; începe procesul de hiperclorinare

Consumul de apă din reţea, la Aninoasa, interzis în continuare; începe procesul de hiperclorinare

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă că apa furnizată prin sistemul public de alimentare este în continuare nepotabilă la Aninoasa, de joi începe procesul de hiperclorinare. Apa consumată pentru spălarea şi dezinfecţia reţelei nu va fi facturată.

[spoiler title=”Anunț al Companiei de Apă” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

A N U N Ț

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița  va demara următoarele operațiuni complementare de spălare și dezinfecție a rețelelor de apă  aferente comunei Aninoasa (Viforâta, Aninioasa, Săteni) cu caracter urgent pentru a  asigura conformitatea apei potabile ce va fi furnizată utilizatorilor, după următorul program:

1.         Interzice  utilizatorilor folosirea  apei din rețea.

2.         În data de 03.04.2014, ora 8:00,  începe procesul de hiperclorinare.

3.         Consumatorii vor fi anunțați să deschidă robinetele de apă în punctele de consum. Apa consumată pentru spălarea și dezinfecția rețelei nu va fi facturată.

4.         Pana la remedierea acestei situatii, se va distribui apa potabilă (cu cisterne) cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va anunța imediat ce se va finaliza curățarea rețelei de apa pentru a fi reutilizată în scopul inițial și va suporta toate costurile generate de această situație.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița își cere scuze pentru situația creată!

Conducerea Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!