Peste 270 de locuri de muncă vacante în Dâmboviţa; angajări se fac şi la Primăria Târgovişte sau la Mechel

Peste 270 de locuri de muncă vacante în Dâmboviţa; angajări se fac şi la Primăria Târgovişte sau la Mechel

Peste 270 de locuri de muncă, printre care referent în administraţia publică, şoferi, bucătari, casieri, ingineri, muncitori necalificaţi, zidari, vânzători sau operatori calculator, sunt oferite prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Primăria Târgovişte angajează un referent de specialitate în administraţia publică şi 12 consilieri în administraţia publică, iar Consiliul Local Târgovişte angajează un consilier economic şi unul juridic. Pentru toate aceste posturi se cer studii superioare.

Surprinzător este că şi Mechel Târgovişte face angajări. După disponibilizări masive, Mechel anunţă acum că angajează 5 maşinişti pod rulant, 4 oţelari, 5 sudori, 3 turnător pregătitor oţelărie, 4 zidari, 5 laminatori.

O firmă din Pucioasa angajează 28 de confecţioneri- asamblori articole textile, iar o altă firmă din Târgovişte are 10 posturi similare. O firmă din Ulmi anunţă că are disponibile 10 posturi de croitor-confecţioner îmbrăcăminte după comandă, posturi la care se pot înscrie şi persoane cu handicap uşor.

Un cabinet de contabilitate din Moreni caută doi referenţi de specialitate financiar-contabilitate.

Oficiul Judeţean de Poştă Dâmboviţa are un post vacant de agent poştal.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare despre locurile de muncă vacante la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!