Drum comunal din Comişani, asfaltat prin parteneriat consiliul local – Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Drum comunal din Comişani, asfaltat prin parteneriat consiliul local – Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Drumul comunal din Comişani care face legătura între DN 72 şi DJ 711 este realizat prin parteneriat consiliul local – Consiliul Judeţean Dâmboviţa, investiţia fiind aproape finalizată.

Valoarea lucrărilor este de 860.000 de lei.

”Anul trecut am decontat 200.000 lei, anul acesta decontăm până la 650.000 lei, rămânem datori la constructor cu 200.000 lei pe care o să-i acoperim în partea a doua a anului, după rectificarea bugetară. Constructorul acestui drum este Chirulli Andrea din Dâmboviţa. Sunt bucuros că realizăm legătura între două drumuri care asigură legătura cu Bucureşti, adică între DN 72 şi DJ 711, drum care sper să avem şansa să-l modernizăm aşa cum trebuie pe exerciţiul financiar 2014- 2020 pe Programul Operaţional Regional”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Drumul arată excelent, valoarea proprietăţilor va creşte, sunt mulţumiţi şi investitorii din zonă”, a adăugat Ţuţuianu.

Tot la Comişani sunt în derulare lucrările la sistemul de canalizare. Investiţia a început anul trecut, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat, prin ordonaţa 28/2013.

Valoarea proiectului este de 8 milioane de lei, până acum s-a alocat 15% din sumă.

”Sper ca în partea a doua a anului să mai primim o suplimentare de resurse de la Ministerul Dezvoltării şi să putem continua lucrările în ritm accelerat. Avem parte de un constructor foarte bun, SC Paulus, din Prahova, lucrează foarte bine, nu lasă nimic neamenajat în urmă. Lucrările efectiv făcute sunt peste 25-30%”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

tutuianu drum comisani

error: Conţinut protejat !!