Andreea Paul (PDL): Mişcarea Populară se luptă să obţină pragul electoral

Andreea Paul (PDL): Mişcarea Populară se luptă să obţină pragul electoral

Partidul Mişcarea Populară se luptă pentru obţinerea pragului electoral la alegerile europarlamentare, vom discuta despre unificarea dreptei după aceste alegeri şi în principal cu PNL, apoi cu partidele mititele, a declarat, miercuri, la Târgovişte, prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul.

”Eu cred că Mişcarea Populară se luptă acum să obţină pragul electoral pentru a intra în Parlamentul European. Dacă discutăm de o construcţie puternică de dreapta atunci o discutăm după europarlamentare, pornind de la cei doi piloni de forţă de pe dreapta: PDL şi PNL şi, sigur, şi cu partiduleţele mai mititele. Stăm de vorbă cu toată lumea”, a precizat Andreea Paul.

Aceasta a adăugat, întrebată de jurnalişti de o eventuală construcţie politică cu PMP după europarlamentare, ”nu cred în politica de cancan”.

”Nu cred în politica andreleleor şi a sarmalelor învârtite pe post pentru că nu cred că de asta au nevoie românii. Ei au nevoie de soluţii şi de profesionişti, de oameni cu şcoală, cu şcoală făcută pe bune, nu cu imagine cumpărată”, a mai spus Andreea Paul.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a susţinut, miercuri, la Târgovişte o conferinţă de presă şi a participat la o întâlnire cu membri şi simpatizanţi ai PDL Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!