Adrian Ţuţuianu (preşedinte CJ Dâmboviţa): Mă întâlnesc cu primari şi constructori pentru a stabili când încep lucrările la drumuri, apă şi canalizare

Adrian Ţuţuianu (preşedinte CJ Dâmboviţa): Mă întâlnesc cu primari şi constructori pentru a stabili când încep lucrările la drumuri, apă şi canalizare

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a anunţat că luni, între 10.00 şi 18.00, are programate întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor de construcţii şi primari pentru a stabili când vor demara lucrările la drumuri, alimentare cu apă şi canalizare.

”Voi avea întâlniri cu toţi constructorii de drumuri, apă şi canal care au contractate lucrări unde parte este consiliul judeţean sau unităţile administrativ teritoriale din Dâmboviţa. La întâlniri participă şi primarii şi stabilim când dăm ordine de începere a lucrărilor pentru ceea ce am alocat pe ordonanţa 28/2013 şi pentru lucrările făcute în asociere consiliul judeţean- consiliile locale. Vom avea o discuţie cu Compania de Apă pe programul POS Mediu şi cu toate firmele care sunt implicate în derularea de lucrări”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că va avea o discuţie şi cu membrii consiliului de administraţie şicu  conducerea executivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

De asemnea Ţuţuianu a anunţat că în următoarele zile va merge la Bucureşti, unde împreună cu parlamentarii PSD şi PC de Dâmboviţa, va face demersuripentru alocarea de fonduri în judeţ.

”Mâine şi poimâine (marţi şi miercuri, n.r.) sunt la Bucureşti împreună cu toţi parlamentarii PSD şi PC din judeţ pentru a discuta la ministere subiecte ce ţin de finanţarea unor lucrări în Dâmboviţa”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!