Cristian Stan (preşedinte PSD Târgovişte): Ne aşteptăm la o campanie electorală dură

Cristian Stan (preşedinte PSD Târgovişte): Ne aşteptăm la o campanie electorală dură

Ne aşteptăm la o campanie electorală dură la europarlamentare, la atacuri din partea celorlalţi competitori, dar cred că ne vom atinge obiectivele electorale, de a obţine un scor de peste 50%, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan.

”Orice campanie electorală, indiferent că am discutat de alegeri europarlamentare, locale, parlamentare sau prezidenţiale, s-a caracterizat prin depăşirea constantă a limitelor stabilite de dispoziţiile legale care reglementează campania electorală. Deci, da. Răspunsul este afirmativ. Ne aşteptăm la atacuri din partea celorlalţi competitori electorali. Dar eu cred că avem forţa şi experienţa de a ne atinge obiectivele, chiar în condiţii electorale foarte dure, aşa cum se practică de o anumită perioadă de timp la nivelul municipiului Târgovişte şi al judeţului Dâmboviţa”, a precizat Cristian Stan.

Acesta a adăugat că, la nivelul judeţului Dâmboviţa, PSD îşi propune obţinerea unui scor de peste 50% la alegerile europarlamentare. Acelaşi procent este target-ul PSD şi la nivelul municipiului Târgovişte.

”Cu privire la alianţa electorală PSD-UNPR-PC, în perioada următoare, pe baza programului de campanie care va fi stabilit la nivel naţional, şi la nivel local vom elabora un program specific de campanie electorală, program care va cuprinde, în primul rând, întâlniri zilnice cu alegătorii, apoi o coordonare clară a celor trei formaţiuni politice componente ale alianţei electorale pe ceea ce înseamnă campanie electorală şi ziua votului”, a adăugat preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!