Consilierul judeţean Ioan Ferariu, propus pentru excludere din PDL

Consilierul judeţean Ioan Ferariu, propus pentru excludere din PDL

Consilierul judeţean Ioan Ferariu este propus pentru excludere din PDL pentru neimplicare în activităţile politice, iar consilierul local din Crângurile George Banu este propus pentru suspendare din cauza problemelor penale pe care le are, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu.ferariu

”Biroul Permanent Judeţean a propus Consiliului Judeţean de Coordonare (CJC) excluderea din partid a domnului Ferariu Ioan, consilier judeţean. Domnului Ferariu i se impută lipsa de activitate politică, neimplicarea în acţiunile şi evenimentele partidului. Trebuie precizat că, atât membrii BPJ, cât şi consilierii judeţeni şi locali, au sarcini politice directe în teritoriu, prin implicări în organizare, responsabilităţi directe. Domnul Ferariu a refuzat constant participarea la astfel de activităţi. Ca urmare, Consiliul de Coordonare Judeţean va lua o decizie în privinţa lui şi se vor face în continuare demersuri pentru înlocuirea lui din funcţie, dacă va fi cazul”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu.

Ioan Ferariu a fost consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în perioada mandatului lui Florin Popescu (2008-2012). Acum Florin Popescu este şeful de campanie pentru europarlamentare, la nivel naţional, al Partidului Mişcarea Populară.

Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa a mai propus suspendarea din partid a consilierului local George Banu din cauză că are anumite probleme penale.

”Conform statutului trebuie suspendat din calitatea de membru al partidului, până la reglementarea situaţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu.

error: Conţinut protejat !!