Florin Popescu: Nu vreau să stric alegerile din PDL Dâmboviţa

Florin Popescu: Nu vreau să stric alegerile din PDL Dâmboviţa

Deputatul Florin Popescu, fost preşedinte al PDL Dâmboviţa, a declarat că nu susţine vreun candidat ”surpriză” la şefia organizaţiei judeţene a PDL, la alegerile ce vor avea loc vineri.

”Nu vreau să stric alegerile din PDL Dâmboviţa”, a spus Popescu.

Acesta se referea la un posibil candidat, anunţat drept competitor preşedintelui interimar al organizaţiei, Iulian Vladu.

”Nu vreau să stric alegerile PDL de vineri, 21 februarie. Mai mult de atât (…) cea mai tare glumă pe care am auzit-o e că aş susţine eu un candidat la alegerile PDL Dâmboviţa. Asta nu este o glumă proastă, este macabră”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Florin Popescu, recent înscris în partidul Mişcarea Populară.

PDL Dâmboviţa va organiza alegeri pentru desemnarea conducerii organizaţiei în data de 21 februarie.

Din iunie 2013, când deputatul Florin Popescu a fost înlocuit de la şefia PDL Dâmboviţa, printr-o decizie a conducerii centrale, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PDL a fost deţinută de Liviu Negoiţă, iar din iulie 2013 de Jean Popescu, consilier judeţean al PDL Dâmboviţa.

Iulian Vladu a fost numit după ce Jean Popescu a renunţat la conducerea organizaţiei, depunând la sediul central din Bucureşti un document în acest sens.

error: Conţinut protejat !!