Florin Popescu: Mihai Volintiru (PNL) este singurul care face opoziţie PSD-ului în Dâmboviţa (video)

Florin Popescu: Mihai Volintiru (PNL) este singurul care face opoziţie PSD-ului în Dâmboviţa (video)

Deputatul de Târgovişte Florin Popescu, recent înscris în Partidul Mişcarea Populară, a declarat că liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, este singurul care face opoziţie PSD în judeţ.

”Ar fi fost bine ca domnul Volintiru să încerce să construim împreună pentru că de aceea am creat USL”, a spus, în replică, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Până acum vreau să vă spun că Mihai Volintiru a fost un real opozant al preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Şi este un om care a făcut ceva în judeţul Dâmboviţa şi nu cred că, deşi pot să vă spun că am fost adversari şi nu mă număr printre amicii domniei sale, însă nu pot să nu remarc că a fost singurul om care a făcut opoziţie şi a ţinut un anumit echilibru, până în acest moment şi sper să o facă în continuare. De altfel am convingerea că, la un moment dat, toate partidele de centru dreapta se vor uni”, a afirmat deputatul Florin Popescu.

Întrebat despre această declaraţie, Adrian Ţuţuianu a declarat că Mihai Volintiru a încercat să reconstruiască PNL în Dâmboviţa promovând o atitudine agresivă faţă de PSD.

”Nu ştiu cui i-a făcut domnul Volintiru opozţie. Ar fi fost bine ca domnul Volintiru să încerce să construim împreună pentru că de aceea am creat USL. Eu nu am făcut vreun deserviciu primarilor PNL, trei câţi sunt ei. Numai că domnul Volintiru a încercat tot timpul să construiască un partid promovând o anumită atitudine agresivă faţă de PSD, ceea  ce nu este corect. De ce face asta? Pentru că domnul Volintiru nu a fost cu mine în campania pentru alegerile locale, iar la cele parlamentare nu a avut ocazia să vadă cam ce înseamnă un partid politic, ce înseamnă să construieşti o organizaţie şi ce înseamnă să mergi la bătălie, uneori în momente dificile. Dar sper să înţeleagă, să înveţe să facă şi politică”, a precizat Adrian Ţuţuianu, vineri, la conferinţa de presă de la finalul Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa.

”USL Dâmboviţa merge înainte”, l-a completat ministrul Mediului, Rovana Plumb, deputat în colegiul 2 Pucioasa.

”Măcar cu PC şi UNPR”, a adăugat Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!