Compania de Apă face publice buletinele de analiză pentru apa furnizată la Găeşti

Compania de Apă face publice buletinele de analiză pentru apa furnizată la Găeşti

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa face publice buletinele de analiză din lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie pentru apa furnizată la Găeşti.

Publicarea acestor buletine este făcută de compania de apă, după ce deputatul PDL de Dâmboviţa Iulian Vladu a susţinut la un post local de televiziune că în orașul Găești s-au înregistrat livrări de apă potabilă neconformă.

”Este adevărat că, în anii anteriori punerii în funcțiune a stației de tratare a apei pentru îndepărtarea fierului și manganului, s-au înregistrat depășiri ale concentrațiilor acestor elemente chimice fără a fi pusă în pericol sănătatea populației. Din decembrie 2012, după punerea în funcțiune a stației de deferizare și demanganizare, indicatorii de potabilitate au fost în totalitate în limitele de conformitate”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, remis marţi.

Periodic se recoltează probe de apă, ce sunt analizate atât în laboratoare proprii cât și ale Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița si pentru care sunt emise buletine de analiză, mai informează compania de apă din Dâmboviţa.

Vezi rapoartele:

[spoiler title=”noiembrie 2013″ style=”fancy” icon=”plus-circle”]
[/spoiler] [spoiler title=”decembrie 2013″ style=”fancy” icon=”plus-circle”]
[/spoiler] [spoiler title=”ianuarie 2014″ style=”fancy” icon=”plus-circle”]
[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!