Gabriel Boriga (primar Târgovişte): Niciun drum din municipiu nu este blocat

Gabriel Boriga (primar Târgovişte): Niciun drum din municipiu nu este blocat

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a anunţat, sâmbătă, la Comitetul de iarnă că se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din municipiu şi a adresat un apel către cetăţeni să ajute, dacă pot, la curăţarea trotuarelor.

”În municipiul Târgovişte tot ce înseamnă forţe care pot să ajute la deszăpezire sunt în teren, Direcţia de salubritate, Eco Sal, Municipal Construct, Compania de Apă, Municipal Security, absolut toată lumea este în dispozitiv. Vreau să fac încă o dată apel la cetăţeni să nu părăsească domiciliile decât dacă este absolută nevoie. Aceia care pot să îşi deszăpezească domeniul din faţa proprietăţilor să nu ezite să o facă, iar cei care pleacă la drum să îşi ia toate măsurile de precauţie: lanţuri, o lopată, nisip şi sare”, a declarat Boriga.

ninsoare spate primarie

Dacă ninge şi viscoleşte nu putem ţine carosabilul la negru şi trotuarele în regulă, a mai spus primarul Târgoviştei.

”Pietonii să circule cu grijă pe trotuare. S-a pus o peliculă de gheaţă pe trotuare şi apoi a nins. În Târgovişte avem 100 de kilometri de trotuare, este imposibil ca 120 de oameni să cureţe în timp real toate trotuarele”, a adăgat Gabriel Boriga.

La nivelul municipiului Târgovişte nu s-au înregistrat incidente din cauza vremii. Maşini de la Ambulanţă, Poliţie şi Poliţia Locală patrulează pentru a preveni incidente şi a acorda sprijin în caz de nevoie.

La Ambulanţă, în ultimele ore, s-au înregistrat circa 30 de solicitări, cele mai multe pentru traume, numărul nu este mai mare decât de obicei.

Poliţia a informat că nu a avut loc în municipiu niciun accident grav cauzat de starea drumurilor.

Telefoanele Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Târgovişte la care se poate apela pentru informaţii sau pentru sesizări sunt: 0732100211, 0732100222, 0732100221, 0725799921.

error: Conţinut protejat !!