Hală de producţie, inaugurată în Parcul Industrial Moreni (video)

Hală de producţie, inaugurată în Parcul Industrial Moreni (video)

O hală de producţie, în valoare de aproape 950.000 de lei, a fost inaugurată, joi, în Parcul Industrial Moreni din Dâmboviţa, lucrările constând în reabilitarea unei componente ale fabricii de prelucrare fructe şi legume primită gratuit de consiliul judeţean de la guvern în 2002.

Iniţial Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a vrut să vândă fabrica, însă nu au existat cumpărători interesaţi din cauza capacităţii de producţie foarte mari şi a faptului că era depăşită tehnologic.

”Am construit aici o hală nouă pe banii Parcului Industrial Moreni şi cu acordul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În anul 2002, guvernul de atunci a dat consiliului judeţean în proprietate o fabrică de prelucrare a fructelor şi legumelor. Timp de 10 ani de zile nu s-a găsit o soluţie de punere în funcţiune. Utilajele, între timp, s-au deteriorat fizic şi moral. Am decis să punem în funcţiune o capacitate nouă de producţie în Parcul Industrial de la Moreni. Sunt mulţumit că am făcut acest lucru pentru că aici lucrează 180 de oameni”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fabrica parc ind moreni

Valoarea totală a investiţiei este de 947.000 de lei. Hala are o suprafaţă utilă de 1.600 de metri pătraţi şi dispune de facilităţile necesare: spaţiu de producţie, birouri, grupuri sanitare, sală de mese, depozite. Îşi desfăşoară activitatea aici o societate de confecţii, care oferă, la acest moment, 180 de locuri de muncă.

La inaugurare au participat prefectul Victor Sanda, alte autorităţi locale, precum şi deputaţii de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu, Radu Popa şi Georgică Dumitru.

error: Conţinut protejat !!