Dănuţ Bădău (primar Pucioasa): Am contestat decizia de demitere de la şefia PNL Pucioasa

Dănuţ Bădău (primar Pucioasa): Am contestat decizia de demitere de la şefia PNL Pucioasa

Primarul liberal al localităţii dâmboviţene Pucioasa, Dănuţ Bădău, a declarat, luni, că a contestat hotărârea luată de conducerea PNL Dâmboviţa de a-l demite de la şefia PNL Pucioasa.

”Am contestat această decizie, cu toate că ea se numeşte hotărâre, impropriu în opinia mea. Am contestat-o încă de vineri, erau nişte neclarităţi cu privire la termenul de depunere şi unde se depune, am rezolvat acest lucru adresându-mă direct Biroului Politic Naţional”, a precizat Bădău.

Acesta a mai spus că este în continuare preşedinte al PNL Pucioasa, conform termenelor de contestate din interiorul partidului.

”La momentul acesta organizaţia PNL de la Pucioasa este condusă de Biroul Politic Local, al cărui preşedinte sunt, având în vedere că hotărârile sau deciziile PNL devin definitive numai după trecerea termenului de contestaţie, respectiv 30 de zile, sau când aceste hotărâri devin definitive prin apelare. Până atunci ele nu îşi pot produce efectele, prin urmare sunt preşedintele Biroului politic local şi al organizaţiei PNL Pucioasa, chestiune care, probabil, nu s-a ştiut sau nu a vrut să se ştie la nivelul Biroului politic teritorial, dar eu cred că nu s-a cunoscut statutul de către cei care au luat astfel de măsuri cu alte organizaţii din judeţ ale PNL. Probabil ştiţi că s-au dat hotărâri de dizolvare şi destituire a circa 30 de birouri politice locale şi preşedinţii acestora”, a mai spus Dănuţ Bădău.

error: Conţinut protejat !!