Drumuri locale din Dragomireşti, asfaltate printr-un parteneriat consilul local-consiliul judeţean

Drumuri locale din Dragomireşti, asfaltate printr-un parteneriat consilul local-consiliul judeţean

Peste 3 kilometri de drumuri comunale din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti sunt asfaltate printr-un parteneriat între consiliul local şi consiliul judeţean.

”La Dragomireşti avem aprobat un proiect de 3,2 kilometri, costul total înseamnă 1,2 milioane de lei, jumătate pune Consiliul Local Dragomireşti, jumătate consiliul judeţean. În acest an am lucrat 1,2 kilometri, stratul unu de asfalt, ceea ce înseamnă 30% din ceea ce avem de făcut”, a declarat vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că mai sunt şi alte lucrări în desfăşurare în comună.

”Vreau să vă spun de asemenea că pe două străzi din Râncaciov s-a lucrat la instalaţiile de gaze şi la extinderea reţelei, ceea ce este important pentru cetăţenii de acolo. Am luat decizia astăzi (vineri, n.r.), pentru că am venit pe Mogoşeşti, cei 10 kilometri de drum de la Viişoara-Mogoşeşti-Geangoeşti până în Dragomireşti au fost clasificaţi drum judeţean, şi am decis ca anul viitor să rezolvăm partea de intravilan a celor două sate Geangoeşti şi Mogoşeşti, ceea ce înseamnă 2 kilometri de drum, pe care îi facem cu SC LDP în luna martie 2014”, a precizat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!