Târgovişte: Fost punct termic va fi transformat cu fonduri PNRR în centru pentru persoane cu dizabilităţi

Târgovişte: Fost punct termic va fi transformat cu fonduri PNRR în centru pentru persoane cu dizabilităţi

Un fost punct termic din Târgovişte va fi transformat cu fonduri PNRR într-un centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilităţi, anunţă, marţi, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„O altă investiţie dedicată persoanelor cu dizabilităţi din municipiul Târgovişte este pe cale să debuteze! Astfel, în urmă cu numai câteva minute, la sediul Guvernului României, în prezenţa doamnei Simona Bucura- Oprescu, Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, am semnat contractul de finanţare care vizează construirea unui ‘Centru de zi pentru asistenţă şi suport a persoanelor adulte cu dizabilităţi’. Obiectivul principal al proiectului îl constituie furnizarea de servicii de specialitate corespunzătoare nevoilor evaluate pentru un număr de 90 persoane cu dizabilităţi”, a precizat, pe Facebook, primarul Daniel Cristian Stan.

Conform acestuia, centrul va fi construit pe Aleea Prof. Radu Gioglovan, pe locaţia unui punct termic dezafectat. Valoarea investiţiei este de peste 4 milioane de lei, iar finanţarea este accesată în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

În Târgovişte, în urmă cu mai mulţi ani a fost dezafectat sistemul centralizat de furnizare a energiei termice şi a apei calde, iar foste puncte termice au fost transformate în spaţii de utilitate publică.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!