Jucătoarea de baschet Marie Tyra Whitehead (CSM Târgovişte), găsită în casă fără viaţă

Jucătoarea de baschet Marie Tyra Whitehead (CSM Târgovişte), găsită în casă fără viaţă

Clubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, trecerea în nefiinţă a baschetbalistei sale americane Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia, potrivit paginii de Facebook a grupării.

”Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, a transmis clubul.

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie).

Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia.
„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani. La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare”, a anunţat IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!