Valeriu Munteanu, preşedinte interimar AUR Dâmboviţa: Reşaparea lui Victor Ponta – de la golf la Parlament

Valeriu Munteanu, preşedinte interimar AUR Dâmboviţa: Reşaparea lui Victor Ponta – de la golf la Parlament

Preşedintele interimar al AUR Dâmboviţa, Valeriu Munteanu, critică desemnarea lui Victor Ponta candidat pentru un post de deputat de Dâmboviţa, susţinând că e vorba de „reşaparea lui Victor Ponta – de la golf la Parlament” şi crede că din acest motiv nu va avea „o durată de viaţă politică foarte mare”.

„Reşaparea lui Victor Ponta – de la golf la Parlament Pentru că PSD-ul obosit a lui Ciolacu nu mai găseşte ‘anvelope’ noi pentru această campanie electorală a decis să reşapeze PSD-ştii second-hand, mizând a-i folosi pentru un singur ciclu electoral, pentru că reşapaţi fiind, nu pot avea o durată de viaţă (politică) foarte mare. În aceste condiţii, Marcel Ciolacu, după ce a scotocit în tomberonul istoriei politice româneşti, l-a impus pe Victor Ponta celor de la organizaţia judeţeană PSD Dâmboviţa, care posluşnici fiind, i-au înghiţit (capi de listă) pe Titus Corlăţeanu la Senat şi pe Victor Ponta la Camera Deputaţilor”, susţine preşedintele interimar al AUR Dâmboviţa, Valeriu Munteanu, într-o declaraţie, transmisă, luni, AGERPRES.

Munteanu îl critică pe Ponta, după ce duminică PSD Dâmboviţa a votat în cadrul unei conferinţe extraordinare desemnarea fostului premier cap de listă la Camera Deputaţilor pentru alegerile parlamentare din acest an.

„În ultimii 4 ani, după ce nu a reuşit să ducă PRO România în Parlament (dar a acumulat datorii de milioane la bugetul de stat cu acest partid muribund), Victor Ponta, fost preşedinte PSD, ‘şi-a omorât amarul’ pe terenurile de golf din România şi din străinătate. Astfel, conform propriilor declaraţii, Ponta a stat mai mult pe Facebook şi pe terenurile de golf. Acum, subit vrea să-şi hodinească organismul răvăşit de atâta golf în Parlament”, mai spune Valeriu Munteanu, vicepreşedinte AUR şi preşedinte interimar AUR Dâmboviţa.

Reșaparea lui Victor Ponta – de la golf la Parlament

Pentru că PSD-ul obosit a lui Ciolacu nu mai găsește „anvelope” noi pentru această campanie electorală a decis să reșapeze PSD-știi second-hand, mizând a-i folosi pentru un singur ciclu electoral, pentru că reșapați fiind, nu pot avea o durată de viață (politică) foarte mare.

În aceste condiții, Marcel Ciolacu, după ce a scotocit în tomberonul istoriei politice românești, l-a impus pe Victor Ponta celor de la organizația județeană PSD Dâmbovița, care poslușnici fiind, i-au înghițit (capi de listă) pe Titus Corlățeanu la Senat și pe Victor Ponta la Camera Deputaților.

În ultimii 4 ani, după ce nu a reușit să ducă PRO România în Parlament (dar a acumulat datorii de milioane la bugetul de stat cu acest partid muribund), Victor Ponta, fost președinte PSD, “și-a omorât amarul” pe terenurile de golf din România și din străinătate. Astfel, conform propriilor declarații, Ponta a stat mai mult pe Facebook și pe terenurile de golf. Acum, subit vrea să-și hodinească organismul răvășit de atâta golf în Parlament.

Lui Victor Ponta nu-i crapă obrazul să candideze în județul Dâmbovița (unul dintre cele mai sărace județe din România) unde nu a reușit nici dumnealui (prim-ministru fiind) nici PSD-ul său de ieri și de azi (mereu la guvernare – centrală și locală) să construiască o șosea cu patru benzi de la Târgoviște la București, pentru securitatea românilor care fac zilnic acest drum mult-prea periculos.

Credeți că Victor Ponta le va cere celor de la PSD să-i construiască un teren de golf în sala grupului parlamentar de la Camera Deputaților, ca să nu-și piardă dexteritatea?

Valeriu Munteanu – vicepreședinte AUR, președinte interimar AUR Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!