Dâmboviţa: Accident în Bucşani, maşină intrată în copac şi patru persoane rănite

UPDATE 6 aprilie IPJ Dâmboviţa a anunţat că şoferul a decedat.

Şoferul unei maşini a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un copac în localitatea dâmboviţeană Bucşani, vineri seara, iar patru persoane au fost rănite, informează IPJ Dâmboviţa.

„Din primele date, poliţiştii au constatat că un şofer de 26 de ani, din Hăbeni, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de un copac. În urma impactului, conducătorul auto şi trei pasageri, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

„La faţa locului au fost identificate patru victime, dintre care două încarcerate. S-a acţionat pentru extragerea persoanelor încarcerate şi transportarea tuturor victimelor la spital. Concomitent au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor”, anunţă ISU Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!