Dâmboviţa: Doi agenţi de pază au furat plumb şi cupru dintr-o clădire pe care o păzeau

Dâmboviţa: Doi agenţi de pază au furat plumb şi cupru dintr-o clădire pe care o păzeau

Doi agenţi de pază au fost prinşi că au furat plumb şi cupru dintr-o clădire din localitatea dâmboviţeană Doiceşti pe care cei doi o păzeau, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probelor administrate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de doi bărbaţi de 29 şi 53 de ani, din comuna Brăneşti şi Pucioasa, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cei doi bărbaţi au fost surprinşi în flagrant delict, pe drumul naţional 71, în satul Doiceşti, în timp ce se deplasau cu un autoturism în care, în urma controlului efectuat de poliţişti, a fost descoperit material neferos”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie a.c., cei doi, agenţi de pază ai unei societăţi comerciale, ar fi sustras cu ajutorul unui autoturism 60 de kilograme de material neferos, respectiv cupru şi plumb, din incinta unui imobil pe care îl păzeau, de pe raza comunei Doiceşti, care se află în procedură de demolare.

Pe parcursul zilei de joi, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

error: Conţinut protejat !!