Dâmboviţa: Vântul puternic a distrus solarii, a avariat acoperişuri şi a doborât un stâlp electric

Vântul puternic a distrus, marţi, mai multe solarii din Băleni, a avariat acoperişuri de bloc în Târgovişte şi a doborât un stâlp de curent electric.

„Stâlp electric căzut în comuna Văcăreşti, pe DJ 721. Degajare elemente de contrucţie instabile în municipiul Târgovişte pe străzile Vasile Voiculescu şi Bulevardul Mircea cel Bătrân”, informează ISU Dâmboviţa.

Un acoperiş a fost avariat şi pe Bulevardul Independenţei, în zona Pieţei 1 Mai. Poliţiştii au blocat circulaţia în zonă şi pompierii au intervenit.

„Comunitatea  din comuna Băleni a fost afectată de un vânt puternic care a provocat daune semnificative în zona solariilor de legume. Ne pare rău să aflăm despre pagubele suferite de fermieri din cauza acestui fenomen neașteptat. Cu toții ne dorim ca agricultura să prospere și să aducă beneficii întregii comunități. În aceste momente dificile, este important să ne unim eforturile și să ne oferim sprijinul reciproc. Să ne ajutăm vecinii să-și reconstruiască solariile și să revină rapid la activitatea agricolă”, a postat pe Facebook, directorul Direcţiei Agricole Dâmboviţa, Vlad Pătraşcu.

Probleme au fost şi cu furnizarea curentului electric în mai multe localităţi dâmboviţene. Avariile la curent şi timpul de soluţionare le puteţi afla de aici: https://www.distributie-energie.ro/intreruperi-deer/

error: Conţinut protejat !!