CJ Dâmboviţa: Dezvoltarea şi investiţiile, priorităţile bugetului judeţului

CJ Dâmboviţa: Dezvoltarea şi investiţiile, priorităţile bugetului judeţului

Dezvoltarea şi investiţiile sunt prioritare în bugetul pe 2024 al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, anunţă, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Un procent de 63% din bugetul pe 2024 al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este dedicat dezvoltării şi investiţiilor! Aşa cum i-am obişnuit pe dâmboviţeni încă din 2020, în fiecare an, priorităţile noastre s-au concentrat pe investiţiile în infrastructură, în sănătate şi învăţământ, dar şi pe susţinerea tuturor administraţiilor publice locale şi asigurarea sumelor necesare cofinanţării proiectelor cu fonduri europene. Alocând resurse financiare semnificative, îmbunătăţim accesul dâmboviţenilor la servicii medicale de calitate şi, în egală măsură, ne-am asigurat că avem fondurile necesare pentru a continua modernizarea drumurilor judeţene, dar şi pentru a demara proiecte noi în infrastructura rutieră”, precizează, pe pagina sa de facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan. 

Astfel, banii care vor reveni dezvoltării sunt 459 milioane de lei.

De asemenea, vor fi alocaţi bani pentru modernizarea infrastructurii şcolare, dar şi pentru investiţii în localităţile judeţului.

„Prin bugetul anului 2024 suntem hotărâţi să oferim o educaţie cât mai bună copiilor noştri, modernizând şi dotând cât mai multe şcoli din judeţul Dâmboviţa. Programul Judeţean de Dezvoltare Locală va fi şi anul acesta una dintre principalele surse de finanţare a proiectelor de investiţii din toate localităţile judeţului Dâmboviţa”, mai spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!