Dâmboviţa: Investiţii în Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești

Dâmboviţa: Investiţii în Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a fost prezent la mai multe obiective de investiţii din Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești.

„Se lucrează cu spor în aproape toate localitățile dâmbovițene! Încă din prima zi a săptămânii, alături de primarii comunelor Morteni, Vișina, Șelaru și Petrești, am vizitat mai multe obiective de lucrări, care, în momentul de față, sunt în lucru sau aproape finalizate”, a precizat Corneliu Ştefan.

Conform acestuia, la Morteni, luni se lucra la amenajarea de șanțuri, rigole și accese proprietăți pe drumul județean DJ 702H. La această lucrare suma de peste 700.000 de lei este asigurată în totalitate de Consiliul Județen Dâmbovița. Tot cu susținerea financiară a Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, în Morteni se modernizează mai multe drumuri locale. Valoarea totală aici este de 4 milioane de lei, Consiliul Județean asigurând 1,7 milioane de lei. De asemenea, tot la capitolul îmbunătățirea infrastructurii rutiere, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, se toarnă covor asfaltic ca urmare a unei finanțări de 4,3 milioane de lei obținute de administrația locală.

La Şelaru au fost modernizate drumurile județene DJ503 și DJ611. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița s-a ridicat la aproape 9 milioane de lei. Au avansat lucrările și la grădinița din satul Glogoveanu, comuna Șelaru. Finanțarea este asigurată în acest caz de Administrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 2,7 milioane de lei.

La Vișina, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, sunt în derulare proiectul de rețea de canalizare în satele Broșteni și Izvoru, în valoare de 11,8 milioane lei, și modernizarea drumului comunal DC81 Vișina – Uliești, cu o valoare de 10,8 milioane de lei.

În comuna Petrești, Consiliul Județean Dâmbovița asigură amenajarea șanțurilor și a acceselor către gospodării pe drumul județean DJ 702F, valoarea investiției fiind de aproximativ 500.000 de lei.

error: Conţinut protejat !!