PSD Dâmboviţa, întâlnire cu membrii din Moreni: Proiectele propuse vor fi finalizate

PSD Dâmboviţa, întâlnire cu membrii din Moreni: Proiectele propuse vor fi finalizate

Social democraţii dâmboviţeni anunţă că proiectele propuse la Moreni vor fi duse la bun sfârşit, iar de munca echipei locale va depinde şi rezultatele alegerilor de anul viitor.

„Ședință de lucru, astăzi, cu membrii biroului de conducere al organizației municipale PSD Moreni! Am discutat despre investițiile propuse oamenilor din Moreni de PSD Dâmboviţa prin programul său local și județean, stadiul acestora, dar și proiectele de viitor ce urmează a fi implementate de echipa de aici. Ne-am asigurat că obiectivele noastre sunt aliniate cu nevoile și dorințele locuitorilor din Moreni, dar și că proiectele pe care le-am propus morenarilor vor fi duse la bun sfârșit. Pe de altă parte, anul 2024 va fi marcat de 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. De munca echipei de aici și de modul în care tratează nevoile municipiului Moreni depind rezultatele anului viitor.

Însă, având în vedere forța PSD Moreni, rezultatele vor fi mai mult decât bune. Promisiunile făcute vor fi onorate!”, afirmă preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!