Cătălin Predoiu şi-a prezentat, la Târgovişte, programul în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL

Cătălin Predoiu şi-a prezentat, la Târgovişte, programul în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL

Cătălin Predoiu şi-a prezentat, joi seara, la Casa Sindicatelor din Târgovişte programul cu care candidează la desemnarea prezidenţiabilului PDL la alegerile din 2014.

La eveniment trebuia să ia parte şi celălalt candidat, Gheorghe Falcă, dar acesta a lipsit, organizatorii anunţând că prezenţa lui era necesară la Primăria Arad.

Democrat liberalii dâmboviţeni aflaţi în sala Casei Sindicatelor au putut urmări un film de prezentare al lui Falcă.

”Domnul Flacă am înţeles că nu a putut să ajungă la Dâmboviţa, a trimis un staff care va prezenta un film”, a spus preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu.

ipp

”Mai bine să trecem direct la domnul Predoiu, e cel mai important”, s-a auzit din sală.

”Vă rog să vizionaţi şi să aveţi răbdare, este un film interesant”, a replicat Cătălin Predoiu

”Am venit pentru că nu mi-am pierdut speranţa că putem să aducem România pe locul pe care îl merită şi nu unde este astăzi după 17 luni de guvernare a Uniunii Social Liberale, după 17 luni în care România trece printr-o încercare foarte grea. Am venit pentru că doresc să vă propun, nu un discurs emoţionant, ci o viziune pragmatică, o viziune practică, de acţiune politică după 2014. O viziune care înseamnă în primul rând un pact pentru prosperitate, apoi un stat funcţional şi o societate liberă. România este azi o ţară a deficitelor şi o ţară a dezechilibrelor”, a afirmat Cătălin Predoiu.

ipp

Câteva sute de membri PDL au participat la Casa Sindicatelor din Târgovişte la prezentările celor doi candidaţi PDL, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă.

Prezent la evenimentul PDL a fost şi consilierul local Tudorică Răducanu, recent ales lider al Partidei Romilor Târgovişte şi pentru care PDL cere de aproape un an încetarea mandatului de consilier, după ce a anunţat că a fost exclus din partid.

ipp

error: Conţinut protejat !!