Dâmboviţa: Din nou se ard deşeuri, cauciucuri şi vegetaţie uscată la Bălteni

Dâmboviţa: Din nou se ard deşeuri, cauciucuri şi vegetaţie uscată la Bălteni

Pompierii intervin, duminică, pentru a stinge un incendiu în localitatea dâmboviţeană Bălteni, în care ard deşeuri, cauciucuri şi vegetaţie uscată, informează ISU Dâmboviţa.

„Intervine Detaşamentul de Pompieri Titu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La faţa locului echipajul de intervenţie a constatat faptul că ard deşeuri menajere, cauciucuri şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de circa un hectar. În continuare se acţionează pentru localizarea şi lichidarea tuturor focarelor”, precizează ISU Dâmboviţa.

În Bălteni, la doar câţiva kilometri de Bucureşti, se incendiază des deşeuri, de multe ori pentru recuperarea materialelor feroase în vederea valorificării. Numai luna aceasta, pompierii au intervenit în trei zile consecutive pentru a stinge incendii de deşeuri la Bălteni, în care au ars tone de gunoi menajer, cauciucuri şi alte resturi.

Pompierii mai intervin duminică în Dâmboviţa la alte două incendii de vegetaţie uscată. În satul Băldana, comuna Tărtăşeşti, arde vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, iar  În localitatea Podu Cristinei incendiul este pe o suprafaţă de circa un hectar.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!