Dâmboviţa: Un vânător a fost atacat de un urs şi s-a apărat împuşcând mortal animalul

Dâmboviţa: Un vânător a fost atacat de un urs şi s-a apărat împuşcând mortal animalul

Un vânător aflat la o partidă de vânătoare de mistreţi în comuna dâmboviţeană Bezdead a fost atacat de un urs pe care l-a împuşcat mortal, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 14.12, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi împuşcat mortal un urs, pe raza comunei Bezdead. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce s-ar fi aflat la o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreţ, organizată pe raza comunei Bezdead, ar fi fost atacat de un urs, moment în care l-ar fi împuşcat mortal”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului a fost găsit leşul unui urs adult, acesta fiind transportat la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.

IPJ Dâmboviţa precizează că efectuează în continuare cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!