Dâmboviţa: Percheziţii la traficanţi de droguri care vindeau canabis în şcoli şi licee din Târgovişte

Dâmboviţa: Percheziţii la traficanţi de droguri care vindeau canabis în şcoli şi licee din Târgovişte

Poliţiştii au efectuat, marţi, opt percheziţii la traficanţi de droguri care vindeau canabis în şcoli şi licee din Târgovişte, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

„La data de 26 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, efectuează opt percheziţii domiciliare, în municipiul Târgovişte şi în alte 3 localităţi din judeţul Dâmboviţa, într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în perioada august – septembrie 2023, trei bănuiţi ar fi comercializat, în mod repetat, în municipiul Târgovişte, inclusiv către tineri din şcoli şi licee, cantităţi de canabis, cu 50 de lei pentru un gram.

Conform IPJ Dâmboviţa, unul dintre bănuiţi ar fi achiziţionat drogul de risc ,”pe datorie”, iar din suma încasată după comercializare ar fi achitat costul drogurilor cumpărate.

La sediul D.I.I.C.O.T.– Biroul Teritorial Dâmboviţa vor fi conduse, în vederea audierii, 26 de persoane.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Piteşti, precum şi de cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!