Cristian Stan, primar Târgovişte: Invitaţii la primul meci al Chindiei acasă – sub 1% din capacitatea stadionului

Cristian Stan, primar Târgovişte: Invitaţii la primul meci al Chindiei acasă – sub 1% din capacitatea stadionului

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că invitaţii la primul meci al echipei de fotbal Chindia acasă au fost date pentru sub 1% din capacitatea stadionului.

Chindia Târgovişte îşi reia de vineri, 19 mai, meciurile acasă la Târgovişte, după ce stadionul „Eugen Popescu” a fost renovat. Interesul iubitorilor de fotbal este crescut, au fost cozi la casele de bilete şi au apărut acuzaţii în mediul online că s-au dat multe invitaţii.

Primarul Târgoviştei infirmă, spunând că s-au dat foarte puţine invitaţii.

„Mai e o discuţie cu biletele. S-a spus de invitaţii. Invitaţii s-au dat pentru meciul de inaugurare în procent de sub 1% din capacitatea stadionului, cu federaţia, care trebuie să fie prezentă, cu sponsori. Repet, sub 1% din capacitatea stadionului! Şi sunt convins că la nivelul clubului se va comunica şi numărul de bilete vândute, în contextul în care 10% din capacitate nu poate fi utilizată pentru că e sectorul tampon pentru oaspeţi. Şi de acolo am discutat cu organele de ordine şi s-au pus în vânzare jumătate din locurile din sectorul tampon. Avem acolo 400 de locuri la oaspeţi, dar dacă vin 10 inşi, ei rămân acolo în 400 de locuri, nu avem ce să facem. Astea sunt regulile”, a declarat primarul Cristian Stan.

Preşedintele clubului de fotbal Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, spune că au fost vândute pentru meciul de inaugurare din 19 mai peste 7.200 de bilete.

„Aşa cum v-a spus şi domnul primar invitaţii sunt foarte puţine, sunt cele cu obligaţiile regulamentare pe care trebuie să le oferim, sponsorii competiţiei, echipa oaspete, sponsorii noştrii”, a declarat Ghergu.

error: Conţinut protejat !!