Dâmboviţa: Bărbat reţinut pentru relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani

Dâmboviţa: Bărbat reţinut pentru relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani

Un bărbat de 24 de ani din Târgovişte a fost reţinut de poliţişti pentru că a dus acasă două minore, de 13, respectiv 14 ani, aflate în plasament şi a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre fete, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi miercuri de un bărbat şi o femeie, din Siliştea, cu privire la faptul că două minore, de 13 şi 14 ani, aflate în plasament, nu au mai revenit la domiciliu de la unitatea de învăţământ.

„Poliţiştii din cadrul secţiei de poliţie şi cei de la Poliţia Municipiului Târgovişte au desfăşurat activităţi în vederea depistării celor două tinere, stabilind că acestea s-ar fi deplasat într-un parc cu o persoană necunoscută şi, ulterior, în municipiul Târgovişte. Poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 24 de ani, din Târgovişte. În urma investigaţiilor efectuate, cele două minore au fost depistate de poliţişti într-un imobil din municipiul Târgovişte, unde ar fi fost conduse de bărbatul respectiv”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cele două tinere au fost încredinţate reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„Cercetările au fost continuate, poliţiştii stabilind faptul că, la data de 3 mai a.c., bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora de 14 ani”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!