Târgovişte: Se lucrează la reabilitarea Grădiniţei Rază de Soare, luna viitoare e termenul de finalizare

Târgovişte: Se lucrează la reabilitarea Grădiniţei Rază de Soare, luna viitoare e termenul de finalizare

Se lucrează la reabilitarea Grădiniţei Rază de Soare din Târgovişte, luna viitoare fiind termenul de finalizare a investiţiei, anunţă primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița, face obiectul unui amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare!”, spune edilul.

Acesta spune că locul de joacă era acelaşi de pe vremea când el era în grupa mică la aceeași grădiniță.

„De fapt, fără exagerare, aparatele de joacă erau de pe vremea când eu eram grupa mică la aceeași grădiniță, deci de acum peste 40 de ani!”, afirmă primarul Daniel Cristian Stan.

 Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12,7 milioane de lei și a presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și sunt asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar.

error: Conţinut protejat !!