Preşedintele CJ Dâmboviţa: Dezvoltarea şi investiţiile au cele mai mari sume alocate prin bugetul judeţean

Preşedintele CJ Dâmboviţa: Dezvoltarea şi investiţiile au cele mai mari sume alocate prin bugetul judeţean

Dezvoltarea şi investiţiile au cele mai mari sume alocate în bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu 20% mai mult ca anul trecut, a anunţat, joi, după votarea bugetului, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Consilierii judeţeni din Dâmboviţa au aprobat în unanimitate, în şedinţa extraordinară de joi, bugetul judeţean. Veniturile prevăzute a fi încasate în 2023 sunt în sumă de 514,4 milioane lei.

„Dezvoltarea şi investiţiile au şi anul acesta cele mai mari sume alocate în bugetul CJ Dâmboviţa, chiar cu 20% mai mari decât în 2022. Astăzi, în şedinţa consiliului judeţean, a fost votat bugetul pe 2023, secţiunea de dezvoltare fiind de 60% din valoarea acestuia. Am reuşit să asigurăm banii necesari pentru toate domeniile, astfel încât să continuăm investiţiile în drumuri, în sectorul sanitar, în învăţământ, dar şi sumele pentru cofinanţarea proiectelor pe fonduri europene şi a celor prin Programul Naţional Anghel Saligny”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta spune că Programul Judeţean de Dezvoltare Locală, prin care consiliul judeţean se asociază cu consilii locale pentru susţinerea investiţiilor locale, va continua şi în acest an.

„Mă bucur că şi în 2023, prin această construcţie bugetară, vom susţine dezvoltarea comunităţilor locale prin finanţarea Programului Judeţean de Dezvoltare Locală. De asemenea, au crescut considerabil alocările financiare pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene”, mai spune Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!