Dâmboviţa: Modernizare a trei drumuri judeţene, DJ 712, DJ 720 C şi DJ 720A

Dâmboviţa: Modernizare a trei drumuri judeţene, DJ 712, DJ 720 C şi DJ 720A

În ședința Consiliului Județean Dâmbovița au fost aprobați indicatorii tehnici și economici pentru modernizarea a trei drumuri judeţene, 60 de kilometri de drumuri judeţene, anunţă, luni, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Totalul investiției pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 712 (Pucioasa – Brăneşti – Vulcana Pandele – Şotânga – Târgovişte), DJ 720C (Gura Ocniţei – Ocniţa) şi DJ 720A (Gura Ocniţei – Adânca – Bucşani – Mărceşti – Finta – Postârnacu – DN1A) se ridică la aproximativ 319.000.000 lei cu TVA. În cel mai scurt timp, vor fi scoase la licitație și lucrările de execuție”, precizează Corneliu Ştefan.

Cele mai importante lucrări sunt: modernizarea drumului, amenajarea de trotuare, șanțuri din beton, rigole de acostament, rigole carosabile acoperite, asigurarea de accese la proprietăți, modernizarea de poduri.

„Infrastructura rutieră este cheia dezvoltării judeţului nostru! Drumurile moderne, sigure și rapide sunt cele care atrag investitorii și cresc gradul de confort al celor care le tranzitează. Este o promisiune făcută dâmbovițenilor, promisiune pe care o și onorăm”, transmite preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!