Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan: În acest weekend vă invit la munte, la festivalul Padina-Peştera

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan: În acest weekend vă invit la munte, la festivalul Padina-Peştera

În acest sfârşit de săptămînă, în zona montană a judeţului Dâmboviţa, are loc festivalul Padina-Peştera, iar preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu, adresează o invitaţie doritorilor.

„Mai sunt doar patru zile până la începerea Festivalului Peştera-Padina! La sfârşitul acestei săptămâni, de vineri şi până duminică, vă invit în zona Telecabina Peştera din Masivul Bucegi! Vor urca pe scenă cei mai buni artiști și cele mai bune trupe de muzică populară și ușoară, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la concertele  organizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cea mai nouă stațiune turistică din țară. Prin urmare, weekendul acesta avem încă un motiv în plus pentru a urca în munții dâmbovițeni. Departe de temperaturile ridicate și la aer curat, într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din țară, în fiecare zi de la ora 18.00”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Pe scenă vor urca Holograf, Direcţia 5, precum şi Ionuț Dolănescu sau Nicu Paleru.

Programul festivalului, dar şi alte informaţii utile le puteţi afla de aici: https://www.stiridb.net/dambovita-muzica-populara-si-rock-la-festivalul-pestera-padina-in-zona-platoului-bucegi-in-perioada-12-14-august/

error: Conţinut protejat !!