Ce sunt pariurile Betting Exchange

Daca nu stii ce inseamna Betting Exchange si nu cunosti informatii despre acest tip inedit de pariere, atunci citeste randurile de mai jos. Iti voi prezenta cele mai importante informatii despre Betting Exchange, astfel incat sa poti incepe si tu sa pariezi in acest mod.

Ce este Betting Exchange?

Asa cum le spune si denumirea, pariurile de tipul Betting Exchange reprezinta practic un schimb de pariuri intre jucatori. Daca pentru plasarea pariurilor clasice sunt implicati jucatorii si agentia de pariuri, in cazul Betting Exchange agentia nu mai are niciun rol in plasarea efectiva a biletelor. Practic, casa de pariuri doar pune la dispozitie o platforma pe care jucatorii pot paria intre ei.

Acest mod inedit de pariere prezinta mai multe avantaje, asa cum iti voi prezenta in randurile de mai jos. Astfel este simplu de inteles de ce tot mai multi pasionati de pariuri se indreapta astazi catre Betting Exchange in detrimentul agentiilor de pariuri clasice.

Unde poti juca Betting Exchange online?

Conceptul de Betting Exchange nu este inca foarte popular in Romania, dar totusi el avanseaza intr-un ritm constant si tot mai multi romani afla de acest tip de pariere. In momentul de fata, pe piata din Romania exista o singura agentie licentiata de Betting Exchange.

Este vorba despre Betfair, cel mai mare operator de Betting Exchange din intreaga lume. Faptul ca acum romanii se pot distra in deplina siguranta si legalitate pe platforma Betfair Exchange reprezinta un mare avantaj. In plus, poti vedea in acest articol ce cod promotional poti sa introduci pentru a incasa bonus de bun venit pe site-ul Betfair Romania.

Pariurile Back si Lay la Betting Exchange

Spre deosebire de agentiile de pariuri clasice, la Betting Exchange vei observa din start doua moduri de plasare a pariurilor – Back si Lay. Ele stau practic la baza functionarii acestui mecanism de schimb de pariuri.

Pariurile Back (Pro) sunt practic pariurile obisnuite, pe care le cunoastem cu totii. Pentru reusita lor trebuie ca pronosticul selectat sa fie castigator. De partea cealalta insa, pariurile Lay (Contra) inseamna ca pronosticul ales de tine nu va fi castigator. Prin intermediul pariurilor de tip Lay poti plasa pronosticuri unice, precum faptul ca un anumit scor corect la fotbal nu va fi castigator, de exemplu.

Ce trebuie sa mai stii este ca in cazul pariurilor Back vei specifica miza cu care vrei sa le plasezi, in timp ce la pariurile Lay tu vei specifica profitul dorit in urma pariului, iar miza va fi calculata in mod automat.

Avantajele de a juca Betting Exchange

  • Beneficiezi de cele mai bune cote – la Betting Exchange vei avea parte de cele mai bune cote de pe piata; acest lucru se intampla deoarece cotele nu sunt influentate de marja de profit a casei de pariuri
  • Poti propune cote mai mari – daca nu iti convine cota pentru un anumit pariu, atunci poti propune orice cota doresti; trebuie insa ca alt jucator de pe platforma sa iti accepte pariul respectiv, altfel el va ramane neplasat
  • Poti face trading – multi jucatori care pariaza la Betting Exchange fac profit din trading; asta inseamna ca anticipeaza in mod corect modul in care vor evolua cotele si castiga bani de pe urma acestui lucru, fara a astepta asadar rezultatul unui anumit pronostic
  • Nu esti limitat in privinta mizei – pe platformele de Betting Exchange poti plasa aproape orice miza iti doresti, fiindca nu vei fi limitat de agentiei; totul tine insa de volumul de bani disponibili in joc pentru evenimentul pe care vrei sa pariezi
  • Poti sa profiti de greselile altor jucatori – deoarece la Betting Exchange practic are loc un schimb de pariuri intre jucatori, tu poti sa profiti uneori de greselile utilizatorilor fara experienta

Asadar, dupa ce ai inteles mecanismul de functionare al Betting Exchange, poti incepe si tu sa plasezi asemenea tipuri de pariuri. Vei descoperi un mod inedit si captivant de pariere si care in acelasi timp se poate dovedi mult mai profitabil decat pariurile clasice. Pe masura ce joci vei deveni tot mai priceput, iar rezultatele vor fi si ele din ce in ce mai bune.

error: Conţinut protejat !!