PSD Dâmboviţa: Andrei Tudora, ales președinte al organizaţiei judeţene de tineret a social democraţilor

PSD Dâmboviţa: Andrei Tudora, ales președinte al organizaţiei judeţene de tineret a social democraţilor

Andrei Tudora a fost ales preşedinte al TSD Dâmboviţa. La alegeri a fost prezent şi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„TSD Dâmbovița și-a ales echipa de conducere! A fost o adevărată demonstrație de forță a celor care vor conduce comunele, orașele și municipiile din județul nostru! Din rândurile lor, Dâmbovița își va desemna viitorii parlamentari și, de ce nu, viitorul președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa!  În prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a colegilor din conducerea organizației naționale a TSD și a PSD DÂMBOVIŢA, a parlamentarilor și a primarilor dâmbovițeni, peste 1.000 de tineri și-au ales președintele și echipa de conducere. Așa cum le-am spus, au o șansă extraordinară! Comunitățile în care trăiesc au nevoie de un suflu nou, iar ei trebuie să vină cu soluții care să răspundă unei lumi în continuă schimbare”, afirmă preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta şi-a exprimat încredrea în noua echipă a TSD Dâmboviţa.

„Îl felicit pe noul președinte ales al TSD DÂMBOVIȚA, Andrei Tudora. Are alături de el o echipă puternică, bine pregătită și care nu va dezamăgi. Cu siguranță, ca o adevărata ECHIPĂ, vom reuși să realizăm multe lucruri bune pentru județul Dâmbovița. Le urăm succes în tot ceea ce și-au propus. Nu le va fi ușor, dar îi vom susține și îi vom ajuta!”, mai spune Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!