Târgovişte: Tânăr de 18 ani a rupt-o la fugă când a văzut poliţişti; ce au găsit asupra lui

Târgovişte: Tânăr de 18 ani a rupt-o la fugă când a văzut poliţişti; ce au găsit asupra lui

Un tânăr de 18 ani aflat într-o agenţie de pariuri din Târgovişte a rupt-o la fugă, miercuri, când poliţiştii au intrat în incintă, a fost urmărit şi la percheziţia corporală asupra lui s-au găsit droguri.

„La data de 22 iunie a.c., în timp ce polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, sprijiniți de efective de la Biroul Investigații Criminale, efectuau verificări  într-o agenție de pariuri din municipiul Târgoviște, la vederea polițiștilor, un tânăr, de 18 ani, din localitate, a fugit din incinta agenției. Acesta a fost somat și urmărit până pe strada Udriște Năsturel, unde a fost prins de polițiști. Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, descoperind asupra tânărului o bucată de staniol ce conținea materie vegetală”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Tânărul de 18 ani a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri.

„Polițiștii au întocmit documentele de constatare a infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea nr. 143/ 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, urmând ca acestea să fie înaintate către Direcția de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!