Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa, de Ziua Veteranilor: Le suntem datori celor care au trecut prin războaie

Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa, de Ziua Veteranilor: Le suntem datori celor care au trecut prin războaie

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, transmite de Ziua Veteranilor, că le suntem datori celor care au trecut cu arma în mână prin cele mai violente războaie.

Suntem aici datorită unor oameni care, de-a lungul timpului, au pus țara înaintea vieții lor.

Faptele Veteranilor de război, pe care astăzi îi omagiem, și puterea lor de sacrificiu ne-au dat nouă posibilitatea să fim ceea ce suntem ca oameni și națiune.

Și-au apărat țara cu arma în mână de fiecare dată când a fost nevoie, într-un exemplu suprem de Patriotism, arătându-ne, în același timp, că adevărata iubire față de acest pământ se măsoara în luptă.

Respectul de care România se bucură astăzi se datorează credinței cu care și-au slujit drapelul, chiar cu preţul sacrificiului suprem.

Le suntem datori celor care au trecut cu arma în mână prin cele mai violente războaie din istoria omenirii. De asemenea, să nu-i uităm nici pe cei care, în ultimii 30 de ani, au servit țara în teatrele de operațiuni din Afganistan, Irak și în Balcani.

Cuvintele sunt prea mici și prea puține pentru tot ceea ce ați făcut pentru țara noastră. Cu demnitate și, mai ales, cu onoare, paginile de istorie scrise de veteranii de război vor fi întotdeauna mărturie a unor bravi români.

România vă va fi veșnic recunoscătoare!

La mulți ani, dragii noștri veterani!

Tuturor, un Paște Luminat și plin de bucurii!

error: Conţinut protejat !!