Trei localităţi din Dâmboviţa, nealimentate parţial cu energie electrică

Trei localităţi din Dâmboviţa, nealimentate parţial cu energie electrică

Localităţile dâmboviţene Teleşti, Scheiu de Jos, Maluri sunt nealimentate parţial cu energie electrică, iar în alte două sate din judeţ se înregistrează deranjamente colective din cauza vremii nefavorabile, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa, remis miercuri.

”Ca urmare a atenţionării meteorologice Cod Galben, din perioada 26.11-27.11.2013,  Instituţia Prefectului Dâmboviţa informeză că, la nivelul judeţului, sunt 12 posturi transformare nealimentate, trei localităţi parţial nealimentate (medie tensiune): Teleşti, Scheiu de Jos, Maluri şi două deranjamente colectivela Româneşti şi Glogoveanu”, se arată în comunicatul Prefecturii Dâmboviţa.

Pentru remedierea defecţiunilor lucrează pe teren 20 de echipe Electrica.

Conform Prefecturii Dâmboviţa se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ, nefiind probleme.

”În ceea ce priveşte drumurile judeţene s-a acţionat cu mai multe utilaje, la această oră se circulă în condiţii de iarnă. Secţia de Drumuri Naţionale a acţionat cu 12 autobasculante cu lamă şi răspânditoare, 2 unimoguri cu lamă şi răspânditor, 5 încărcătoare. S-a acţionat cu 255 tone de material antiderapant(sare şi nisip)”, se mai arată în comunicatul Prefecturii Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!