Dâmboviţa: Maşină intrată în gard, copil de cinci ani preluat cu elicopterul SMURD

Dâmboviţa: Maşină intrată în gard, copil de cinci ani preluat cu elicopterul SMURD

O maşină a intrat într-un gard în localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, duminică, iar trei persoane au fost rănite, printre care un copil de cinci ani care a fost preluat de un elicopter SMURD, informează ISU Dâmboviţa.

„La locul evenimentului pompierii au identificat trei persoane încarcerate. Acestea sunt conştiente şi prezintă politraumatisme. Imediat au fost începute operaţiunile de descarcerare a persoanelor. În acelaţi timp se asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la baterie şi măsurile de stabilizare a autoturismului pentru protecţia victimelor şi a personalului de intervenţie. Toate persoanele au fost scoase din autoturism şi au fost preluate de echipajele medicale de la Ambulanţă”, precizează ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, la locul accidentului a ajuns si elicopterul SMURD pentru a prelua una dintre victime, un minor de cinci ani care prezintă traumatism cranian.

Salvatorii au mai intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe.

error: Conţinut protejat !!