Dâmboviţa: Cursurile la Liceul „Voievodul Mircea” Târgovişte au trecut în online; cazurile de COVID-19 sunt în creştere

Dâmboviţa: Cursurile la Liceul „Voievodul Mircea” Târgovişte au trecut în online; cazurile de COVID-19 sunt în creştere

Cursurile Liceului „Voievodul Mircea” Târgovişte au trecut în online din cauza numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate la unitatea de învăţământ, informează, miercuri, Prefectura Dâmboviţa.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa a decis, miercuri, că până la data de 19 octombrie Liceul „Voievodul Mircea” Târgoviște să funcționeze în scenariul doi.

Conform datelor centralizate miercuri, la nivel de judeţ, s-au înregistrat 271 noi cazuri de COVID-19. De la începutul pandemiei, în Dâmboviţa, au decedat 888 persoane care aveau COVID-19, patru dintre decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore. La acest moment sunt 206 persoane cu coronavirus internate în spitale din judeţ, dintre care opt la ATI.

Autorităţile judeţene anunţă că au efectuat controale pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.

„Au fost executate 18 acțiuni punctuale la care au participat 182 polițiștii, fiind vizate zone cu aglomerări de persoane (piețe, târguri, parcuri, autogări, etc.; au fost legitimate 2.740 de persoane; au fost efectuate 2.172 verificări la domiciliu, dintre care 1.005 la persoanele izolate iar 1.167 la persoanele carantinate; au fost verificate 71 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 68 de restaurante/terase/fast-food-uri; au fost verificate patru autogări, 65 mijloace de transport în comun și 25 transportatori de persoane; au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție”, informează, miercuri, Prefectura Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!