Dâmboviţa: Tânără sechestrată pentru a fi vândută, eliberată pentru 600 de euro

Dâmboviţa: Tânără sechestrată pentru a fi vândută, eliberată pentru 600 de euro

O tânără a fost sechestrată pentru a fi vândută unui bărbat din comuna dâmboviţeană Vişina, a fost eliberată contra sumei de 600 de euro, iar cei cinci bărbaţi care au răpit-o au fost prinşi de poliţişti și arestaţi preventiv, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

”În ziua de 22 noiembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au probat activitatea infracţională a cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Fapta s-a petrecut în urmă cu o lună, pe 22 septembrie.

”Cei cinci, în timp ce se aflau într-un local din oraşul Găeşti, au luat-o pe numita M.A., de 28 de ani, împotriva voinţei sale, au sechestrat-o în autoturismele lor, transportând-o în comuna Vişina pentru a fi predată unui alt bărbat, contra unei sume de bani”, se mai arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Învinuiţii i-au solicitat femeii suma de 600 de euro în schimbul eliberării sale, sumă pe care aceasta a plătit-o.

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a celor cinci bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor.

error: Conţinut protejat !!