Candidaţii PSD Cojasca la consiliul local şi-au depus candidaturile

Candidaţii PSD Cojasca la consiliul local şi-au depus candidaturile

Candidaţii PSD pentru Consiliul Local Cojasca şi-au depus candidaturile. Alegerile vor avea loc duminică, 27 iunie, după ce liberalii nu s-au prezentat la mai multe şedinţe consecutive.

„Viitorii consilieri locali ai PSD Cojasca și-au depus dosarele de candidați pentru alegerea Consiliului Local Cojasca din 27 iunie.

S-a ajuns la declanșarea alegerilor parțiale pentru că, din septembrie anul trecut, liberalii aleși în Consiliul Local nu s-au prezentat la nicio ședință timp de patru luni, fapt care a dus la dizolvarea Consiliului.

Pot spune că toate proiectele de dezvoltare ale comunei Cojasca, bugetul local, precum și alte investiții pentru binele localității sunt blocate din cauza liberalilor”, spune Corneliu Ştefan.

Liderul social democrat arată şi care sunt problemele pentru comunitate create prin neparticiparea reprezentanţilor pNL la şedinţele de consiliu local.

„Prin atitudinea lor, membrii PNL și-au arătat nepăsarea față de binele celor cărora acum le cer votul din nou, iar aceste alegeri vor fi plătite și din banii cetățenilor din Cojasca. Până acum, ar fi trebuit demarate lucrări de înființare a unei rețele inteligente pentru distribuția gazelor naturale, de extindere a stației de epurare și a rețelelor de canalizare în satele Cojasca, Iazu și Fântânele, forarea a două puțuri de mare adâncime și construirea unui bazin de 200 metri cubi pentru alimentarea cu apă potabilă, dar și lucrări de extindere rețea de joasă tensiune și montarea a două transformatoare de energie electrică în satele Iazu și Cojasca, toate acestea fiind proiecte ale echipei PSD de la Primăria Cojasca. În calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, susțin întreaga echipă de consilieri locali ai PSD propusă de primarul comunei Cojasca, Gheorghe Victor! Toate proiectele lor vor avea și suportul consilierilor județeni ai PSD, dar și al parlamentarilor social-democrați”, afirmă Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!