Dosare penale şi sancţiuni contravenţionale, după scandalul de la alegerile PDL Târgovişte

Dosare penale şi sancţiuni contravenţionale, după scandalul de la alegerile PDL Târgovişte

Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit două dosare penale pentru lovire şi au aplicat mai multe sancţiuni, după scandalul de joi seara de la alegerile PDL Târgovişte.

A fost şi un apel la 112 de la o persoană aflată la faţa locului care a cerut sprijin Poliţiei şi a anunţat că este scandal la intrarea în Teatrul Municipal Târgovişte, unde erau programate alegerile de la PDL Târgovişte.

”S-au întocmit două dosare penale pentru infracţiunea de lovire. Au intervenit poliţişti şi jandarmi şi au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale la legea care reglementează liniştea şi ordinea publică. Mai multe persoane au fost conduse la Poliţie pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Adelina Torcică.

Delegaţii la alegerile PDL Târgovişte s-au îmbrâncit cu alţi colegi de partid, susţinători ai deputatului Florin Popescu, nemulţumiţi că nu au fost şi ei aleşi delegaţi la alegeri şi astfel nu pot vota acum.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL Târgovişte şi-au depus candidatura fostul prefect Iancu Caracota şi viceprimarul Târgoviştei Ciprian Prisăcaru.

error: Conţinut protejat !!