Dâmboviţa: Peste 50 de gospodării inundate, pompierii acţionează pentru evacuarea apei

Dâmboviţa: Peste 50 de gospodării inundate, pompierii acţionează pentru evacuarea apei

Peste 50 de gospodării din Dâmboviţa au fost inundate, joi,, iar pompierii acţionează în localităţile Moreni, Ulmi şi Răzvad pentru evacuarea apei din case, beciuri şi curţi, informează ISU Dâmboviţa.

„Echipaje de pompieri acţionează în Moreni, Ulmi şi Răzvad pentru evacuare apă. Peste 50 de gospodării au apa în curte, în 10 locaţii sunt afectate beciurile şi în 3 cazuri apa a pătruns în casă. În teren acţionează peste 40 de pompieri cu 10 autospeciale şi 8 motopompe pentru evacuarea apei. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, precizează ISU Dâmboviţa.

Şi în Pucioasa au fost inundate în cursul zilei trei gospodării, iar în Târgovişte un copac a căzut pe carosabil pe Calea Ploieşti.

În Valea Voievozilor, un copac prezintă pericol pentru cetăţeni şi traficul rutier, acesta fiind înclinat şi se sprijină pe cablurile de curent. Intervine şi operatorul de furnizare a energiei electrice care a oprit alimentarea cu curent şi un echipaj de intervenţie cu autospeciala pentru lucru la înălţime pentru îndepărtarea copacului.

error: Conţinut protejat !!