Dâmboviţa: Locatarii unui bloc din Găeşti, evacuaţi după ce s-a simţit miros de gaze

Dâmboviţa: Locatarii unui bloc din Găeşti, evacuaţi după ce s-a simţit miros de gaze

UPDATE 20.15  Nereguli identificate la instalaţia de gaze de pe scara blocului din Găeşti, unde au fost evacuaţi locatarii

Operatorul de gaze care a intervenit la blocul din Găeşti unde s-a simţit miros de gaze, luni seara, a descoperit mai multe nereguli la instalaţia de gaze de pe scara blocului, informează ISU Dâmboviţa.

„Au fost evacuate 23 de persoane din 20 de apartamente. La locul evenimentului a intervenit şi o echipă de la operatorul de gaze care, în urma verificărilor efectuate, a identificat multiple deficienţe la instalaţia de pe scara blocului şi a dispus sistarea alimentării cu gaze a întregii scări de bloc până la remedierea defecţiunilor”, precizează ISU Dâmboviţa.

 Pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce s-a simţit miros de gaze pe scara acelui bloc. La locul evenimentului, echipajele de pompieri s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD.

Locatarii unui bloc din oraşul Găeşti au fost evacuaţi preventiv, luni seara, după ce pe casa scării s-a simţit miros de gaze, informează ISU Dâmboviţa.

„Asigurare zonă, miros de gaze pe casa scării a unui bloc (au fost evacuate 23 de persoane din 20 de apartamente), intervine Detaşamentul Găeşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD”, informează ISU Dâmboviţa.

Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au asigurat evacuarea în siguranţă a locatarilor şi au deschis uşile blocului, faţă şi spate, precum şi gura de aerisire de la pod.

La blocul unde se simte miros de gaze a ajuns şi un echipaj de la Distrigaz.

error: Conţinut protejat !!