Dâmboviţa: Şofer băut a căzut cu maşina într-un râu, în autoturism era şi o pasageră

Dâmboviţa: Şofer băut a căzut cu maşina într-un râu, în autoturism era şi o pasageră

Un şofer băut a căzut cu maşina, miercuri, în râul Sabar, în autovehicul fiind şi o pasageră, iar salvatorii au intervenit cu o barcă şi echipaje de descarcerare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un râu se observă un autoturism. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 53 de ani, din Odobeşti, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe raza localităţii Brâncoveanu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi plonjat cu autovehiculul într-un râu. În autoturism se mai afla o femeie, pasageră. Persoanele în cauză nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje al ISU Dâmboviţa.

„Maşină căzută în râul Sabar, intervin Detaşamentul Titu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi Detaşamentul Târgovişte cu un echipaj descarcerare grea şi o barcă pneumatică”, informează ISU Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!