Tot ce au reuşit parlamentarii USR de Dâmboviţa la întâlnirea cu ministrul USR al Transporturilor: o poză pe facebook; DN71 nu se face

Tot ce au reuşit parlamentarii USR de Dâmboviţa la întâlnirea cu ministrul USR al Transporturilor: o poză pe facebook; DN71 nu se face

Tot ce au reuşit cei doi parlamentari USR-PLUS de Dâmboviţa la întâlnirea cu ministrul USR al Transporturilor a fost o poză pe care au pus-o pe facebook, DN 71 a rămas cum se stabilise: nu se face!

Cei doi parlamentari USR PLUS de Dâmboviţa Daniel Blaga şi Dragoş Popescu anunţă pe facebook că s-au întâlnit, marţi, cu ministrul USR al Transporturilor, Cătălin Drulă. Tot ce au reuşit cei doi parlamentari a fost o poză cu ministrul, pe care au şi pus-o pe facebook. Despre DN 71, nimic. Ce se ştia: că nu se face. Este subiectul major, investiţia cea mai importantă în infrastructura rutieră din județ, despre pe care ministrul Drulă a anunţat că nu se va mai face, pentru că nu o consideră oportună.

După 30 de ani (inclusiv în perioada Guvernului Cioloş, atunci nu s-a considerat a nu fi oportună) în care s-au făcut studii de prefezabilitate, studii de fezabilitate, exproprieri pentru lărgirea drumului, licitaţii, ministrul Drulă vine şi spune că el nu consideră oportună investiţia. Nici nu se repară, nici nu se lărgeşte drumul Târgovişte-Bâldana. Nu trebuia decât scos la licitaţie, bani erau. Ministrul spune că ar fi mai bun un drum expres, prin câmpuri, nu prin zonele locuite din comune. Nu a explicat ministrul ce îl împiedică să înceapă demersurile pentru drumul expres și, în același timp, să se facă și modernizarea DN 71.

În acest context, cei doi parlamentari s-au întâlnit cu ministrul Transporturilor şi fac o postare pe facebook în care nu pomenesc nimic de DN 71, dar spun că ministrul are pe o listă de priorităţi drumul expres. Şi îi şi mulţumesc cei doi parlamentari pentru asta. Oare ce înseamnă concret că drumul e pe o listă de priorităţi? Se gândeşte mai abitir la acest drum ministrul sau ce face? Concret se face ceva? Evident, nu.

Nimic despre modernizarea DN 71 Târgovişte-Sinaia sau despre DN72.

Atitudinea celor doi parlamentari USR-PLUS este sfidătoare la adresa dâmboviţenilor, cei doi nu realizează că sunt la Putere şi trebuie să vină în faţa celor pe care îi reprezintă cu lucruri concrete, nu cu sloganuri şi poze pe facebook. E o reţetă de vorbe goale şi promisiuni pe care unii politicieni o au de obicei în campanii electorale sau în Opoziţie, în cazul de faţă fiind vorba de reprezentanţi ai Puterii care nu vin cu nimic concret.

De altfel, cei doi parlamentari USR-PLUS de Dâmboviţa nu au susţinut de când au fost aleși nicio conferinţă de presă, deşi spun, în postări pe facebook, că dau dovadă de transparenţă.

Daniel Blaga are 1.227 de urmăritori pe facebook, iar Dragoş Popescu 478 de urmăritori. În Dâmboviţa sunt peste 425.000 de alegători.

Alături de colegul meu, senatorul Dragoș Popescu, ne-am întâlnit cu domnul Cătălin Drulă, ministru al transporturilor,…

Publicată de Daniel Blaga pe Miercuri, 10 februarie 2021

error: Conţinut protejat !!