Rovana Plumb: Cu Adrian Ţuţuianu, prefectul şi parlamentarii PSD de Dâmboviţa facem echipă pentru judeţ

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, deputat PSD în Colegiul 2 Pucioasa, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Primăria Şotânga, că face echipă cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, cu prefectul Victor Sanda şi cu parlamentarii PSD de Dâmboviţa pentru a atrage fonduri pentru judeţul Dâmboviţa, pentru  dezvolta judeţul.

tutuianu rovana

”Sunt convinsă că împreună, în echipă, ne vom atinge obiectivele pe care noi ni le-am propus. Cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, cu colegii noştri din Paralement, cât şi cu prefectul Sanda facem o echipă care ne-am propus să aducem bani în judeţ, să dezvoltăm judeţul, să avem o activitate eficientă”, a spus Rovana Plumb.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, s-a întâlnit, sâmbătă, la Şotânga, cu primari din Dâmboviţa cu care a discutat atât probleme de natură politică, dar şi pe zona administrativă, în special de investiţii apă-canal.

La întâlnire au participat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, precum şi parlamentari PSD de Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!