Dâmboviţa: Numărul de telefon la care te poţi programa pentru vaccinul antiCOVID-19 este 021/ 414 44 45

Dâmboviţa: Numărul de telefon la care te poţi programa pentru vaccinul antiCOVID-19 este 021/ 414 44 45

Numărul de telefon la care dâmboviţenii se pot programa pentru vaccinul antiCOVID-19 este 021/ 414 44 45.

Este un număr de telefon al DSP Dâmboviţa, apelabil pentru informaţii COVID-19 non stop, iar pentru programări la vaccinare între 8.00 şi 22.00. Din luna decembrie la DSP Dâmboviţa au fost detaşaţi şi militari care răspund la telefoane. Pentru a vă programa trebuie să vă încadraţi în priorităţile etapei a doua, daţi numele, CNP, seria şi numărul de buletin, precum şi un email pe care primiţi confirmarea programării.

Este o modalitate mult mai uşoară decât înscrierea pe platforma RoVaccinare: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login.

Persoanele care se încadrează în etapa a doua de vaccinare antiCOVID-19 sunt: beneficiarii din centrele de îngrijiri rezidenţiale, adulţii cu vârsta peste 65 ani, persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice, indiferent de vârstă şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii – cheie, esenţiale. În categoria bolilor cronice se încadrează oricare dintre următoarele afecţiuni: diabet zaharat, obezitate, alte boli metabolice, inclusiv congenitale, afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni renale, afecţiuni oncologice, afecţiuni pulmonare, afecţiuni neurologice, inclusiv sindromul Down, afecţiuni hepatice moderate/severe, afecţiuni autoimune, imunodepresii severe (pacienţi transplantaţi, cu consult medical prealabil, pacienţi care urmează terapii biologice sau terapie de lungă durată cu corticosteroizi, pacienţi infectaţi cu HIV/SIDA).

Persoanele eligibile se pot programa pentru vaccinare indiferent dacă au sau nu asigurare de sănătate

error: Conţinut protejat !!