Ionel Petre, ALDE Dâmboviţa: Nu pot accepta decizia partidului de a merge cu Pro România

Ionel Petre, ALDE Dâmboviţa: Nu pot accepta decizia partidului de a merge cu Pro România

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, anunţă că nu acceptă decizia luată la nivel central de fuziune între ALDE şi Pro România.

„Vin în fața dumneavoastră tot ca om politic, dar de data aceasta ca unul dezamăgit. Am anunțat înainte de alegeri că dacă nu obținem rezultatele așteptate la nivel județean mă voi retrage. După alegeri am vrut să continui pentru că eu cred cu tărie în proiectul demarat, eu cred cu tărie ca politica se poate face și altfel, într-un mod educat împreună cu cetățenii si pentru cetățeni. Pentru acest deziderat, nu îmi pot lăsa echipa cu care am muncit în campanie „pe afara”. Ma voi asigura ca fiecare dintre ei sunt bine, sunt în afara presiunilor făcute de neaveniți. Am decis ca este momentul să raman ferm pentru că eu sunt un politician de dreapta și așa voi rămâne. Nu pot accepta decizia ALDE, de a merge mai departe în PRO România intr-o relație aproape de vasalitate. Dacă suntem liberali trebuie sa rămânem liberali! Eu asa sunt și așa voi rămâne!”, spune Ionel Petre.

Acesta adaugă că rămâne deschis vieţii politice şi explică şi ce planuri are pentru perioada următoare.

„Momentan, îmi voi continua în domeniul privat și atât. Nu spun că nu voi mai face politică niciodată pentru ca voi face si voi face cu placere. Rămân deschis ca om politic pentru că eu cred cu tărie în proiectul #REFORMĂ, demarat anul acesta. Cred în politica pentru oameni, cu OAMENI!”, a postat, vineri, pe pagina sa de facebook, Ionel Petre.

error: Conţinut protejat !!